Monday, June 21, 2010

Reede-laagri viimane päev

Kuigi on käes juba esmaspäev, teen mina kokkuvõtet viimasest laagris veedetud päevast. Hommik algas kõigi jaoks pisut hiljem kui tavaliselt. Nimelt oli meil hommikuvõimlemine, millega tegime end soojaks algavaks sportlikuks päevaks.
Järgnes hommikusöök ja see erines eelnevatest, kuna lauas oli päris vaikne. Ei teagi, kas noori oli kurnanud varajane liigutamine või kõik olid kurvad, kuna algas laagri viimane päev. Pärast söömist oli vaba aeg, mõned pakkisid kotte ja teised lõpetasid veel maskide kaunistamist.
Varsti viis Maris läbi iseloomutesti, mis oli päris keerukas ja aeganõudev. Järgmiseks oli Reelika, kes rääkis õigest toitumisest ning Janne, kes rääkis rühiprobleemidest. Mina rääkisin labajalast ja selle treenimisest. Peagi tuli lõunasöök ja pärast seda paljud käisid järve ääres ja ratastega sõitmas. Pärast pausi oli takistusraja läbimine silmad kinni ning vahukommide võistlus. Selle ajal panid Reelika ja Janne orienteerumismänguks vajalikke punkte üles.






Seejärel tekitasime ühe suure ringi ning me avalikustasime oma salasõbra, kellele olime õhtuti kaarte meisterdanud. Igaüks pidi ütlema midagi ka laagri kohta ning tooma välja, mida uut õppis. Meie õnneks jäid kõik laagriga väga rahule ja öeldi ainult positiivseid kommentaare. Järgmine aasta lubati kindlasi osa võtta, kui taoline laager uuesti toimuks.
Pärast laagriliste tänamist toimus orienteerumismäng laagri ümbruskonnas, osa võeti kolme võistkonnaga ja igas võistkonnas oli 4 noort. Toimusid ka lõbusad võistlused kahe võistkonna vahel. Võistkonnad vahetusid pidevalt ja igaüks sai suu magusaks auhindadest, mis anti kätte enne õhtusööki.Mõned stiilinäited ka toimunud võistlustest..
..

Pärast võistlusi viidi rattad bussi ja algas viimane sööming Ohepalus...viimased munasaiad moosi ja kaneeliga.




Peagi oli käes kotid ülevalt alla tassida ja hüvasti jätta kalliks saanud sõpradega. Kindlasti jäi midagi igaühele seda laagrit igavesti meenutama, olgu see siis kaunistatud kipsmask, taaskasutatud taldrik, pildid, kaardid, uued sõbrad või unustamatud mälestused.

Mina tahaks tänada aga kõiki, kes võtsid sellest laagrist osa ja tegid selle selliseks nagu see oli.Ma loodan, et meie ühistegevused ei ole sellega veel kaugeltki lõppenud. Loomulikult tahan tänada ka Marist, Jannet,Helit ja Reelikat, kelleta poleks seda laagrit toimunudki.




Laagri laul on kindlasti Eminem-not afraid, mis on vallutanud laagriliste rate ja facebooki kontod

ja paljusid kummitab mõte "Ma tahan tagasi" .

0 kommetaari:

Post a Comment