Saturday, June 19, 2010

Haaran Reelikalt teatepulga ning avalikustan laagri neljanda päeva sisu: "Keskkond ja tarbimine"

Hommik algas linnulaulu, päikese ning meeleoluka ühise hommikusöögiga ja edasi suundusime õue, et teha väikest tagasisideringi, et õppida oma organiseerimise vigadest ning arutlesime, mis võiks olla parem, mida saaks ise teisiti teha. Ilm soosis õues viibimist ning seega tervitas ka Romet Preismann meid juba õuekoosolekul. Ta tutvustas organisatsiooni "Euroopa Noored" alaprogramme (noortealgatus, noortevahetus ja vabatahtlikuks minemine) ja jagas lahkelt oma kogemusi antud teemadel. Meie igathaes oleme väga tänulikud, et selline orgnisatsioon on loodud, sest muidu meid siin hetkel ei oleks :).

Traditsiooniliselt ootas meid lõunapaus, pärast mida suunduti rattamatkale, millel meie, juhtgrupi noored, ei osalenud, sest valmistusime ette järgmiseks päevaks. Kui rahvas tagasi jõudis, näidati meile korjatud lilli/taimi ning räägiti positiivsetest muljetest.

Õhtul haaras ohjad Karmen Mänd - disainist ja taaskasutusest huvituv rätsepaõppur. Karmen asus kohe asja kallale ning juba istusimegi laua taga ning kaunistasime taldrikuid. Kuidas? PVA ja vanade ajakirjade abil. Suure ringi küsimus: mis vahe on uuskasutusel ja taaskasutusel? Meie nüüd teame.  Kõigil olid vabad käed ja välja tuli omanäoline looming. Pärast õhtusööki asusime riideid disainima. Võtsime paaridesse ning saime taas vabad käed lauale laotud riideesemete kasutamisel. Ülesanne oli oma paarilisele mõelda tegelaskuju ning teda tutvustada.


  Pildilt on paar tegelast ka puudu, kurvastuseks.

Kuid, kostüümid seljas - miks mitte alustada oma stiilipeoga?! Mõeldud, tehtud. Ometigi, väikese kostüümivahetusega :).


Nüüd on minu kord ulatada teatepulk reedese päeva kirjeldajale.

0 kommetaari:

Post a Comment