Monday, June 14, 2010

Esimene päev.

Tere, tere.

Meie esimene projektipäev on kohe kohe õhtusse veeremas ning tuleb tunnistada, et asi on hoo sisse saanud ja enam ei tundugi kogu järgnev hirmutav.

Hommikul startisime kooli eest kell 9. Ainult tüdrukud olid bussi peal, kuna poisid (Egert, Robert ja Siim) olid säärased spordipoisid, et väntasid omal jõul Ohepalusse. Jõudsime laagrikohta veidi enne Vinni perekodu lapsi ja saime siinsed olud ja toad üle vaadatud. Toad on meil ilusad- kolmesed, kahesed ja neljased ruumid. Kadrina poisid on eraldi väikeses majas, meie nö. põhimajas.

Alguses tegime tutvumismänge, üsna ruttu said kõigi nimed selgeks, kuigi alguses tundus see päris kestev õpe olevat.

Pärast lõunasööki hakkasime kipsmaske tegema. Tõmbasime loosiga omale paarilise ja tegime üksteisele paaris maske. Maskide all sai nii mõnigi enda päeva kõige vaiksemaid hetki veeta, kuna rääkida siis ei saanud ja hingamine toimus väikese augu kaudu ninal. Pärast ütlesid paljud, et see oli väga tore ja eriti mõnus oli seal pikutada, niiet mõnigi jõudis vist kosutavale unemaale.

Vabal ajal mängiti kaarte ja käisime rattaga sõitmas. Enne õhtusööki meisterdasime valmis laagri 'lipu', mis oli pigem nagu suur laagri moto- "Võrdsus on sõpruse hing".

Õhtusöök oli meil väga rikkalik, kui olime oma põhitoidu ära söönud, siis tuli üllatuslikult välja, et magustoiduks olid ka veel pannkoogid moosiga. Aga siiski, söömine on ainus töö mis toidab,
eega mahtus viimnegi kui koogitükk vatsakesse.

Peagi saabusid ka meie mehise tantsupeo poisid Robert ning Siim ja nad said ka siin natuke meisterdada ning viisime nad kähku meie tegemistega kurssi. Triinu ja Janne mängisid kitarri ning need kes oskasid, laulsid rõõmsalt kaasa. "Maasika Klaarika" oli vist põhilaul ja "Tuulevaiksel ööl" ka.


Just lõpetasime väikeste päevakokkuvõtetega, niiet igaüks kes tahtis võis sõna võtta. Kõik oli rahul asjade käiguga ja oldi rõõmsad, et inimesed on hakanud üksteisega nii hästi läbi saama. Meil oli täna ka sünnipäevalaps Eero. Lõunal meisterdasime talle salaja kaardi ja kirjutasime kõik oma nimed tema õnnitlustele alla ja nüüd võtsime ikka pisikese laulu ka üles, kuna kõigil olid kitarriõhtust hääled lahti lauldud.

Praegu on meil tegelikult aga öörahu juba.

HEAD ÖÖD!!!


(pilt on lambi google pilt, me küll siis klõpsime igast üritusest kaadreid teha, kuid meil pole juhet ja neid näete järgmine nädal:)

0 kommetaari:

Post a Comment