Monday, January 4, 2010



Käisime siis täna Vinni lastekodus. Kui sinna sõitsime olime kõik neid maju nähes positiivselt üllatunud. Nii ilusad ja uued. Siis otsisime õiget maja, mille lõpuks ka leidsime. Läksime siis nii öelda peamajja, kus toimus väikene ümarlaud noortega. Kuigi alguses oli neid 2-3, siis lõpuks kogunes neid juba päris palju. Tutvustasime enda ideid seoses suvise laagriga ja saime ka nende elu-olu kohta rohkem teada. Lastekodu juhataja Urve jättis väga sooja ja sõbraliku inimese mulje. Järjekordselt positiivne.

Siis vaatasime peamajas natuke ringi. Seal oli väike spordisaal/jõusaal noortele ning väga ilusa kujundusega saunaruumid. Siis käisime ühes peres. Maja sisekujundus oli jälle väga-väga ilus. Üldse kõik oli seal väga ilus, puhas ja korrektne. Nad on nendes majades elanud ka kõigest 3kuud aga tõesti nende laste tubasid vaadates peaks ütlema, et meil on, mida neilt õppida.

Pärast olime me kõik väga positiivsed, sest tõesti me nägime, et kodude osas on neil lastel küll super tingimused. Ja nende laste pilgud, sulatavad. Nad julgevad pikalt silma vaadata ja naeratada. See ju paneb naeratama ja ennast hästi tundma.

Homme jätkame projekti kirjutamist ja nüüd on seda indu ja tahtmist veel rohkem.

Nii, et jõudu ja jaksu meile !!!

2 kommetaari:

Mari said...

Te olete niii imelised ! :') Edu teile selle projektiga! Suur austus teie pihta ;)

Janne. said...

Aitäh, et meid toetad :).

Post a Comment