Thursday, May 13, 2010

Tere, üle pika aja.



Need, kellele tundub, et me oleme vaiksed ja kadunud, siis võtke teatavaks, et oleme vaikseks jäänud vaid blogimail. Tegelikult veeretame viiekesi oma projektilumepalli juba mäeharjale, et seda sealt edasi alla tõugata.

23. aprill kohtusime oma projektinõustaja Heliga, et rääkida selgemaks mitmeid fakte, sest olgem ausad - me anname endast kõik, et projekt õnnestuks ja tooks sära silmisse kõigile asjaosalistele. Kõige lähema tegevuse räägin teile kohe ära, sest ei suuda enam vaka all hoida.! Häid uudiseid tulebki jagada.

Homme, 13. mail tuleme/läheme Vinni, et saada tuttavamaks sealsete kaaslastega. Kes arvab, et,  toimub tavaline käesurumine ja puine jutuvestmine, siis see eksib. Nimelt korraldame väikesed kokanduskursused, mängime mänge, vestleme ja veedame (juba ette teada) kvaliteetaega, et sõbralikkus, koostöövaim, päike ja siirus ikka Vinnist Kadrinani välja kiirgaks.

Loodetavasti annab kohtumine piisavalt jõulise tõuke, et projektilumepall paisuks suureks ja edukaks.. Meie igatahes ootame homset, sest muudmoodi lihtsalt ei saakski  .!!

HOMSENI.!